Lördag!

Har vaknat redan 8 idag, känns ju väldigt bra med tanke på att jag jobbar måndag-fredag. Är så jobbigt att kliva upp på måndagarna om man sovit länge på helgen. Igår var jag och bytte tröjorna, men det fanns inte några inne i rätt storlek så dom skulle höra av sig när det kom in igen. For förbi mamma en sväng, sen och handla på konsum. Städade, tvättade kläder och lagade mat, efter det kom alissa hit. hon var lite grinig igår när hon skulle sova men det är inte så konstigt heller för hon håller på att få sina tänder längst bak. Men det gick bra att somna tillslut och hon sover fortfarande. Väntar på att B ska komma hem, han är och hjälper sin pappa lite grann. Blir nog att gå på stefans fest iaf, kan vara kul att komma ut och träffa lite nytt folk. Nu ska jag väcka pigan och ge henne mat, men skriver kanske senare eller imorgon.

Fredag!

Har helt glömt bort att uppdatera här på länge, men tänker ändå inte berätta allt jag har gjort under den tiden. Kan ju iaf nämna att jag har fått jobb under sommaren och det känns ju väldigt bra. Även björn har fått jobb, så det innebär ju att vi har lite mer pengar att röra oss med, det gillas starkt! Jag och B har även planerat in en resa till Luleå för shopping och boende på hotell och sen kanske en resa till Ullared. Blir väl även att åka med mamma, syster och bror till Luleå en helg och bara shoppa och ta det lugnt. Det är lite planer för min sommar, kommer väl mer senare.
Idag har jag inte gjort så mycket, kollat våra bästa år och rastat Saga. Ska ner till gve snart och byta 2 tröjor jag köpte åt B i födelsedags present. Händer väl inte så mycket mer idag. Imorgon kanske det blir att fara på Stefans 30-års fest, men känner mig inte speciellt taggad för det. Kanske är mer sugen imorgon, vem vet :) Det var väl allt för denna gången då, men ska försöka komma ihåg att uppdatera imorgon också.

RSS 2.0