God morgon!

Fast jag har ju vaknat vid 11 så man kanske inte kan säga att det är morgon nu, äsch jag gör det ändå :) Blev inte att skriva mer igår, kollade film och sov mest. Nu sitter jag och väntar på att B ska komma hem så att jag får börja med maten. Men tror att jag ska ta och diska och städa lite innan han kommer hem. Jo det ska jag göra, men jag skriver senare igen.

Påsk+Måndag!

Jag och Björn bestämde oss för att skjutsa Stefan, Annika och Pernilla till Hakkas, Tog ca 3 timmar innan vi kom iväg för att Stefan höll på och tjorva. När vi lämnat av dom for vi hem och käkade sen bestämde vi oss för att åka tillbaka till Hakkas och spendera helgen där med dom andra. Så vi har druckit alkohol, grillat och kört skoter. Är öm i hela kroppen efter att ha kört hela helgen med Mickis skoter. Fick ringa pappa igår och be honom hämta mig och Björn för dom andra skulle stanna till idag. Var jävligt skönt att komma hem till sin egen säng igen. Nu sitter jag bara här och väntar på att gustaf ska börja på tv. Ska ta en dusch nu, men vi hörs kanske senare.

Torsdag!

Petra ringde och väckte mig halv 11, tur det, annars hade jag nog blåst på. Rastade Saga och sen for jag och B och fixade lite saker. Efter det hämtade vi upp Petra och skjutsade henne på dollar och systemet. Kom på efter vägen att jag glömt att ta med hennes skoterskor från kilen så det var bara att släppa av henne och fara upp på kilen och hämta dom och sen tillbaka till henne. Sen blev det att fara på konsum och handla så vi klarar oss hela helgen. Åkte hem och fixade frukost och tog det lugnt. Varit på statoil för ett tag sen och köpt lite karra, gott! Nu blir det att kolla Beck - i stormens öga orkade inte kolla klart den igårkväll. Men vi hörs imorgon.
Godnatt och sov så gott.

RSS 2.0