Onsdag!

Idag har jag varit på arbets och försäkringskassan för att lämna in lite papper, fick sitta och vänta i 1 timme innan det äntligen blev min tur. Var förbi mamma en sväng efter det, träffade Petra och Pernilla en snabbis när jag var på väg hem. Jag och Björn for och handlade på konsum och sen hem och rasta Saga. Lagade mat, städade och diskade i vanlig ordning. Tur att vi har en diskmaskin, fast den är väldigt liten. Men den är till stor hjälp iaf, annars hade vi haft disk upp över öronen varenda dag, förstår inte hur vi kan använda så mycket porslin. Tog en välbehövlig vila efter maten, så nu känner jag mig ganska pigg. Har nyss kollat andra avenyn, gudars så spännande det är nu, längtar redan till nästa onsdag. Ska snart ta en dusch, sen rasta Saga. Efter det blir det nog sängen, ska upp tidigt imorgon och hjälpa Petra att handla. Det var väl allt för den här gången, vi hörs förhoppningsvis imorgon. Godnatt!

Tisdag

Idag har jag vaknat först vid 12, skönt med sovmorgon. For iväg till mamma medans Björn var på möte. Handlade lite mat hem och påskliljor till mamma, det uppskattades :) Åkte hem och lagade mat, städade lite grann och diskade. Kollade dating in the dark, skämdes som fan när den där Herman flög på tjejen och kysste henne halvt medvetslös, mer påflugen människa får man leta efter! Tog en promenad med Björn och Saga runt kilen sen hem igen och nu sitter jag här. Ska borsta tänderna och tvätta ansiktet sen blir det sängen, måste upp ganska tidigt imorgon.
Men vi hörs imorgon, godnatt :)

Min helg!

Har spenderat helgen i byn med pappa, Anneli, Linus och David. Kom dit ganska sent på fredagen så vi for bara ut en sväng med skotern och hundarna, sen hem igen och sova. Vaknade tidigt på lördagen och åkte och grillade på morgonen med David, körde några varv med skotern så att hundarna fick springa. Sen bar det av till gympasalen för att träna lite, spelade pingis och hoppade bock. Fick nästan nackspärr när jag och Anneli spelade pingis och Anneli skadade båda händerna. Blev bastu och dusch efter det, jävligt skönt. Åkte hem och lagade mat, blev kött och pommes frites, gott! Glodde tv tills vi somnade. Vaknade tidigt även på söndagen, for ut med skotern och hundarna en snabbis. Men åkte hem ganska fort för det snöade så mycket. Städade och tog det lugnt resten av dagen tills det var dags att åka hem till gve igen. Det var min helg det :)

Rösta på min bikini!


Min designade bikini på NELLY.COM

Äntligen fredag!

Glömde helt bort att skriva igår, men vi tar det nu istället. Tog en lång promenad med Saga igår, kändes skönt att komma ut i solen lite grann :) Efter det blev det att fara och handla sen hem igen och laga mat och städa. Blev korvstroganoff och ris, riktigt gott faktiskt. Idag blir det att åka till byn och vara där till på söndag, ska bli så skönt att bara vara ute och leka med Saga, köra skoter, grilla och allt det där. Nu ska jag ta och väcka Björn sen städa och diska lite innan jag åker. Skriver nog inte förrän efter helgen igen, men ni får ha en trevlig helg så hörs vi på söndag.

Onsdag!

Såg först nu att hela texten inte kommit med i förra inlägget, men det gör ingenting. Hade iaf en ganska rolig helg, blev inte att fara till David i fredags så vi satt hos mamma istället :)
For på krogen och sen efterfest hemma hos Pernilla, ganska lyckad kväll trots allt.
Har förresten beställt ett par skor från laredoute, så dom kommer väl nästa vecka skulle jag tro.
Har inte hänt så mycket mer, så jag avrundar här så hörs vi kanske senare eller imorgon :)

Utgång!

Vaknade klockan 10 idag också, känner mig riktigt duktig :) Har inte gjort så mycket idag, ätit kebabrulle igen, duschat och nu är jag på väg till mamma för att fixa mig. Sen bär det av till David för att dricka öl och efter det blir det krogen.
Saga ska åka med pappa till byn, kommer sakna henne.

....

Tänkte skriva redan i morse men det blev inte av.
Vaknade redan vid 10, rastade Saga och sen blev det att kolla våra bästa år..
Varit på systemet och handlat lite till helgen och sen en sväng förbi på granngården för att köpa hundmat. Hann bara hem så var det det dags att hänga upp gardiner i sovrummet. Björn har bott här i 4 år och jag i lite mindre än 1 år och vi har aldrig haft gardiner i sovrummet, det kallas lathet mina vänner :)
Nyss hemkommen från en lång promenad med Saga, känner mig lite hurtig iaf. Björn har åkt till en vän för att dricka lite öl, så jag funderar om jag också ska ta mig en öl och kolla lite tv. Men vill inte vara bakis imorgon, ja jag blir bakis av en öl! Ska ta och göra nånting nu, men vi hörs förhoppningsvis lite senare :)

Jysk och möte..

Råkade försova mig i morse så kom lite sent till mötet på arbets, men det gjorde ingenting. Vi kom fram till att jag ska börja söka praktikplats medans jag väntar på sommarjobbet. Så jag funderar på att praktisera på ett fik eller nånting liknande, kanske blir kul :)
Vad mer då, jo jag har varit en vända på jysk också, blev en ny gardinstång, handdukar, ljusstakar och en leksak till Saga. Hon visste direkt att hon skulle få nånting när hon såg påsen, hon är så söt min lilla bebis :)
Sen blev det kebabrulle som skulle avnjutas i solen, men vi hittade ingen bra sittplats så vi for hem och åt istället. Kollade andra avenyn för ett tag sedan och måste säga att det är en av dom bästa serier jag sett om man inte räknar med desperate housewives då för den är oslagbar!
Nej, nu ska jag ta och borsta tänderna och hoppa i lopplådan, men vi hörs imorgon :)
Godnatt!

Hej


Kanske dags att skriva det första inlägget då, så man har det gjort :)
Har varit i stenbron och grillat med halva familjen, trevligt!
Gjorde carbonara till middag idag och det var gudars gott :P
Ja, det var väl allt för den här gången!
Vi hörs senare.

RSS 2.0